london dag 1 och 2

04.03.2012 kl. 11:23


första gången till london! jag reste utan pass. var kanske den enda på hela planet. ingen
annan verkar veta att man kan åka med bara id till england.obligatorisk utsiktsbild. lyssnade på kate bush, mumford & sons, adele, pj harvey och la roux
på planet.mötte upp ida som jag bodde hos och tog en desperados (öl med tequila i! smakade mjöd)
på en liten pub.åt en pizza också. och det var det.


dag två
dagens outfit hehe. klänning, strumpbyxor och strumpor: h&m. tröja: idas (hennes pappas gamla). halsband: etsy.vi gick till tunnelbanan.spexigt.ida åkte till skolan och jag gick till första bästa pub för äkta english breakfast.baren.menyn.fotade taket som var fint.mitt te.och min vegetariska frukost. mycket gott. speciellt korvgrejerna, och de vita bönorna som var över förväntan.sen gick jag till topshop.de sålde bl.a. hattar.och lola's cupcakes!!111!!11provade en bustier och ett par spännande byxor. köpte ingendera.fina tishan!! hade nog köpt den om den inte var vit. gillar inte vitt på kläder. är så klottig av mig. men dinosaurier är bäst. jurassic park är en av mina favoritfilmer.bästa klädlappsgrejen också.köpte en hysteriskt god minilemoncupcake. tappade den på marken lite men åt den i alla fall. lite asfaltdamm kan väl inte skada? det ser ut som majs på den med det är det alltså inte.oxford street.den där klockan ni vet. höll på att missa den helt, stod bara och beundrade själva slottet haha.folk.gissa vart jag skulle?the thames.london eye. förresten så har jag alltid trott att double deckers bara är en turistgrej man inte ser så ofta. men dom var ju överallt. överallt!precis då jag tog den här bilden, alltså sekunden jag tryckte av, så slog klockan halv. den uppmärksamma lägger också märke till att det tog mig exakt en kvart från att ta den första big ben-bilden till denna.duvmatning.londonkärlek.jag gick hit hurra!fiskar!axel förstår det roliga.minimaneter! dessa var de enda maneter som fanns på akvariet. blev faktiskt lite besviken, mina favoritdjur är nämligen som följer: 5) hund 4) katt 3) jättebläckfisk 2) manet 1) valar, speciellt kaskeloten och blåvalen. men antar att större maneter mår bättre i havet såklart vilket ju är bra då.ih!man fick klappa sjöstjärnan på ovansidan!mera fisk.marvin och dory letade efter nemo igen.fina.sköldpaddan gav mig peacetecknet.och så pingvinerna. tyckte ganska mycket synd om dem.sen tog jag en cider och vilade fötterna som nästan dog i mina klackar.mysigt ställe.gick in på en liten turistaffär och köpte kort. frågade butiksägaren ifall jag fick ta kort på katten och han sa "sure! most photographed cat in the world!". katten (som gick under namnet smokey) blev inte glad över att bli väckt.
 


så hen sov vidare.åkte till notting hill.tittade på böcker.och färgglada hus.jag gick till zizzi och inspekterade menyn medan jag väntade på ida.tog mitt livs första antipastotallrik! mycket gott. t.o.m. köttet, som jag var mest osäker på.sen kom ida och vi beställde in varmrätt och vin.galet god pasta.sen åkte vi hit.och igenom den turkosa gången i det rosa huset, bredvid sweaty betty.och till candy cakes!maffigt.vi slog på stort och köpte en strawberry cupcake, en red velvet cupcake...och en mega-muffe-chocolate-motherfucker-slice of cake.det var galet gott och vi kom till chokladkakehimlen. och det var mina två första dagar i london. det tog ungefär hundra år att lägga upp alla dessa bilder.
Saudade Saudade
Kommentarer (1)
"Just give them another 3% and make them water" Karl Pilkington
axel04.03.12 kl. 23:48

Weltschmertz, Books &
Deathly HallowsSaudade (Portuguese):
An intense, constant longing for something that does not and probably cannot exist.

Läst 2013

Gräset är mörkare på andra sidan
We have always lived in the castle

The Hobbit
A Game of Thrones
A Storm of Swords
Alice's Adventures in Wonderland
Through the Looking-Glass
The Virgin Suicides
Tillräckligt mörkt för en picknick
The Little Friend
Älskaren