london dag 3

10.03.2012 kl. 12:19


nästa morgon vaknade jag och började planera.utsikten från idas fönster. vår!dagens. tröja: etsy. kjol och strumpbyxor: h&m. trött uppsyn: privat.åkte till urban outfitters och provade lite kläder. den här var av storlek s.idag lånade jag idas skor för mina stackars fötters skull. gömde pengar i strumporna gjorde jag också.den här skjortan köpte jag!provade även denna men den kändes lite för mycket som ett nattlinne.sen gick jag vilse en stund på jakt efter the breakfast club. hittade det här istället.mycket mysigt.köpte för övrigt även dessa glajjor.min sallad. väldigt god.sen dog jag ostdöden. ungefär den bästa ostbricka jag ätit. var lite skeptisk till den blå först (som jag tror är st. agur men är inte helt säker) men den var över förväntan. mmmmm <3ost<3plötsligt blev det lunchtid och det kom en massa nytt folk.så jag gick vidare. detta är det enda ni får se av londons musikalkultur ty musikal är inte direkt min
kopp te (hehe pun not intended)teaterkiosk.sen gick jag hit. kände mig som phileas fogg.och hit!böcker <3på nedre våningen hade dom en lite annan sorts butik. där sålde dom bland annat det här. lagom
spännande.efter att ha köpt fem superbilliga böcker på bokaffären med den suspekta källaren gick jag till ytterligare en bokaffär: foyles.ville flytta in och bygga bo.så sjukt stort var det också.men jag hade använt nästan alla mina strumppengar så jag satte mig ner och läste om mannen i mitt liv istället.sen kom ida och vi gick vidare.nämligen hit.jag köpte tranbärsjuice/läsk/grej och något te jag varken minns namnet eller smaken på.mycket mysigt. köpte även hem ett te med det spexiga namnet "wanderlust".sen åkte vi hem.och på kvällen gick vi hit!vi såg "purge". den var väldigt bra, främst skådespelarna. dock gillade jag inte hur de valt att göra slutet. och det var den dagen det!
Saudade Saudade
Kommentarer (5)
Hej! Kollade din kommentar på Ratata.fi. Har du fortfarande problem med att infospalten är längst ner? Det torde åtgärdas bara genom att refresha några gånger, på min dator ser det helt vanligt ut. Inläggssepareraren är för kort för att den är skilt kodad, så det gäller att ändra längden i koden. Att texterna blir förkortade har också antagligen att göra med den extra koden som finns i bloggen. Hör av dig om du inte får det att funka!
Karin.ratata.fi10.03.12 kl. 17:23
Hej igen! Jag tror att dina bilder bara är för breda, maxbredden är 600 pix, testa och se om det funkar!
Karin.ratata.fi10.03.12 kl. 19:14
tack! nu ser det bättre ut, men kommentarvisarikonen är fortfarande placerad ovanför min infobild... men tack i alla fall :)
11.03.12 04:07
gud vilka fina solglasögon julia! vart hittade du dem?
cecilia10.03.12 kl. 21:54
tack! från urban outfitters :)
11.03.12 04:08
Hej igen! Alltså Dumbledore. Allt jag gör är till hans ära. Har en sån där bok från Halvblodsprinsen som jag köpte för ett pund i York någon gång. Helt fantastisk! Full med tacky posters och små spoilers som "Lavender Brown is CRAZY about Ron Weasley" och tiotusen hjärtan. Vidare vill jag säga att bild 8 (precis in genom dörren på Cafe Rouge) faller mig löjligt mycket i smaken. Kan inte ens svara på varför (förutom att jag är CRAZY about Toulouse Lautrec). Fin interiördokumentation i alla fall. Och sen: din kalender(?)
aliciasivert12.03.12 kl. 01:21
dumbledore är bäst. vill ha den där boken du nämnde, åhh! kul att du gillar bilden :) och kalendern är en vanlig minimoleskin (extra small!) som jag ristat i med sax!
12.03.12 15:19
Och sist - men det fick tydligen inte vara med - Sjukt bra med Pink Floydläkemedel! Du skulle köpt.
aliciasivert12.03.12 kl. 01:22
haha fast jag tyckte det var lite läskigt. deep throat-spray liksom. ehe.
12.03.12 15:18

Weltschmertz, Books &
Deathly HallowsSaudade (Portuguese):
An intense, constant longing for something that does not and probably cannot exist.

Läst 2013

Gräset är mörkare på andra sidan
We have always lived in the castle

The Hobbit
A Game of Thrones
A Storm of Swords
Alice's Adventures in Wonderland
Through the Looking-Glass
The Virgin Suicides
Tillräckligt mörkt för en picknick
The Little Friend
Älskaren