lista lista

24.04.2012 kl. 22:10
ni får ursäkta att jag bara lägger upp massa kOnStNäRLiGa tumblr-foton och prettohipstriga listor på saker. men det var soligt igår och jag såg den första nyckelpigan och idag kompletterade jag min ansökan och snart snart snart flyttar jag och jag vägrar vägrar vägrar hamna i någon slags ångestfylld bubbla igen där jag bara hatar och ältar och är arg - således, romantik och fluff och sommarängar för hela slanten. tjoflöjt.


 
Vilken är din favoritfärg? mintgrön.

Prickigt, rutigt eller randigt? randigt tror jag.

Vilken parfym använder du? midnight fantasy av britney spears efter att denna bedårande och rätt trasiga tjej tipsat om den. hon fick mig för övrigt övertygad om att jag ska sluta flänga runt och med detsamma börja plugga genus istället. det är så himla fel att människor ska känna att utseende spelar roll till den grad att man måste be om ursäkt för hur man ser ut, vilket hon gör i en del videon. ätstörningar, självskadebeteende och all mobbning. så fel.

Ditt favoritläppstift? flame tree från max factor. fast egentligen vill jag investera i ett torrt rött läppstift, tycker ett matt passar mig bättre. brukar måla med bara penna nu just därför men det blir rätt fult efter en stund.Har du någon gång haft måtangest, hur är det idag? ja det har jag. i perioder. som yngre gjorde jag väl en och annan dum grej som självsvält och att skippa måltider, men det har aldrig gått så långt att det varit riktigt illa tackolov. förra sommaren hade jag ett väldigt skevt förhållande till mat - kände mig tjockast på jorden och åt hela hela tiden och bestämde mig för att banta för att sedan äta chips och burgare och ost nästa dag. nu känns det så meningslöst. ät och var glada istället säger jag, några extra kilon är inget alls jämfört med all ångest och världssmärta som finns.

Vad använder du för underkläder? färgglada från billiga kedjor.

Dina bästa skönhetstips? sova och vara glad och inte överdosa i foundation!

Vad använder du för eyeliner? isadora colorful eyeliner som en tjej på kicks tipsade om. den är okej.

Vilken är din finaste klänning? den här. bästa färgen, knasigt mönster och perfekt passform, den enda som fanns i affären.Vilken är din favoritbok? harry potter, den hemliga historien, the end of mr. y, american psycho. och the hunger games är också bra!

Vad äter du för vardagsfrukost? äter väldigt, väldigt sällan vardagsfrukost. hoppas det ska få en ändring. men gillar ägg, te, juice och smörgås med sallad och cheddarost.

Vad spenderar du helst en ledig dag med? sova ut, hänga med trevligt folk och hitta på roliga saker.

Hur lång är du? ca. 160 cm.

Roligaste skolämnet? jagvetintetyp

Hur många relationer har du haft i ditt liv? typ sjuttiotusen? men antar att man menar kärleksrelationer och det är svårt. har ju varit ihop med typ fem styckna. men kanske en egentligen.

Tycker du om disneyfilmer? alltså. de är väl bra. men väldigt tröttsamma. tycker mulan, pinocchio, bambi, lejonkungen, alice i underlandet, den lilla sjöjungfrun och såklart kejsarens nya stil (på finska!) är bra, resten är lite för mycket prinsessa som blir räddad av prins. jag minns liksom hur jag som jätteliten fick ångest nästan varje gång jag sett typ askungen och snövit. de var ju så vackra liksom, klart de skulle få prinsen och kungariket, men jag då? osv.

Hur var ditt första hångel? var femton och låg i min bästis kusins säng. mysigt.

Om du bara fick äta en färg på mat för resten av ditt liv, röd, grön, beige, gul eller blålila, vilken skulle du välja då och varför? alltså att maten på tallriken är i alla världens färger är ju det bästa som finns! vilken ångestfylld fråga! säger grön och hade bara levt på absint och gröna kulor >:(

När grät du senast? några dagar sedan i telefon i en smärre kris men det gick över sen.

Vilken är din favoritstad i världen? MALMÖ hihi

Vilken kroppsdel är du mest nöjd med hos dig själv? alltså jag är faktiskt ganska nöjd med hela grejen just nu. kanske min mjuka j-lo-booty!Vad faller du för? häftiga, glada och smarta människor som gör sin grej och som man bara måste tycka om. självkänsla, humor och empati är sexigt.

Och vad tror du att andra faller för hos dig? jag är öppen, rolig och ganska charmig ibland.

Och till sist – vad önskar du just nu? att sommaren kunde komma nu med detsamma.

 

Saudade Saudade
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
håller mina tummar för dig!
linnea26.04.12 kl. 17:09
åh tack!
26.04.12 21:09

Weltschmertz, Books &
Deathly HallowsSaudade (Portuguese):
An intense, constant longing for something that does not and probably cannot exist.

Läst 2013

Gräset är mörkare på andra sidan
We have always lived in the castle

The Hobbit
A Game of Thrones
A Storm of Swords
Alice's Adventures in Wonderland
Through the Looking-Glass
The Virgin Suicides
Tillräckligt mörkt för en picknick
The Little Friend
Älskaren