om att sitta på en ispåse

08.05.2012 kl. 16:16
av någon anledning vaknade jag idag med fruktansvärd träningsvärk i bakre låren, vadmusklerna, höftmusklerna och hela ryggen. har knappt kunnat gå eller sitta och när jag var tvungen att böja mig ner för att knyta skosnören ville jag gråta. och jag har inte den blekaste aning varifrån denna träningsvärk kommer.

jag avskyr att träna något annat än nyttomotion (t.ex. promenader från a till b, trappor, cykling och sådant). inte så bra om man pluggar teater. så jag har varit så illa tvungen, tills jag förra hösten hoppade av bland annat akrobatiken på grund av, hm, diverse händelser. ingen desto mera träning på ett tag, med andra ord.

och nu har jag så ont att inte en stretchning i två timmar hjälper. enda orsaken till denna plötsliga oförklarliga smärta jag kan komma på är promenaden jag gick i går. en femtio-minuters promenad med lång paus i mitten. en ynka liten promenad. det enda som lindrar lite är att trycka en pirkka-grönsaker-fryspåse på diverse onda punkter på kroppen.

kom-ihåg-lapp till mig själv: skaffa medlemskort till valfritt badhus i malmö och köp en cykel.
Saudade Saudade
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Jag drabbades också av det där en gång. Har ridit regelbundet i hela mitt liv och visst får man måttlig träningsvärk av det men en gång efter ett helt vanligt dressyrpass vaknade jag upp och kunde inte röra mig. Helt oförklarligt och liksom snarare som om hela kroppen krampade. Rätt obehagligt när det kommer sådär oväntat, om än lite humoristiskt. Må grönsakernas fryskraft vara med dig, young Saudade.
aliciasivert08.05.12 kl. 18:20
det är konstigt hur ont det kan göra efter knappt någon ansträngning alls! har haft mindre ont än nu då jag faktiskt HAR tränat. och tack! fryspåsen lindrade det hela tillfälligt, men nu är det som förut. oj voj.
09.05.12 01:34

Weltschmertz, Books &
Deathly HallowsSaudade (Portuguese):
An intense, constant longing for something that does not and probably cannot exist.

Läst 2013

Gräset är mörkare på andra sidan
We have always lived in the castle

The Hobbit
A Game of Thrones
A Storm of Swords
Alice's Adventures in Wonderland
Through the Looking-Glass
The Virgin Suicides
Tillräckligt mörkt för en picknick
The Little Friend
Älskaren