om ingenting

10.05.2012 kl. 18:22


två raderade inlägg, litervis med tårar, andnöd och ett fint facebooksamtal senare är jag relativt lugn. läser om freud och hysteri och kopplingen till drama och ska strax gå till affären med harry potter i öronen. det räddar det mesta mensiga torsdaghumör. jag inser att jag inte alltid är så stark som jag önskat och att det fortfarande, trots all tid som gått, gör ont, så in i helvete ont ibland. ett visst ord, namn eller en bild och det hugger i hjärtat och jag ser rött och är arg, förbannad och bitter och osar hatiska tankar över någon jag inte ens egentligen känner. jag är för gammal för det här och egentligen kan man väl aldrig bli för gammal för att känna kval av detta slag, men då och då önskar jag faktiskt att det hade en åldergräns. att dessa känslor var sådana som hörde högstadietiden till. att dylika händelser kunde vara förpassade till just högstadietiden och efter det kunde alla agera som vuxna och rationella människor med bra beslut men jag vet. jag vet att det inte är så lätt eller enkelt eller svartvitt och jag vet att det är orättvist och "livet måste gå vidare". men ibland gapar det bara tomt och alla minnen är som ett svart hav av klibbig ångest och iskall smärta. och andra dagar är det ljust, lugnt, fint som snö och jag har väl lärt mig mycket men ibland ibland undrar jag hur mycket man ska behöva lära sig. och nu blev det ändå ett väldigt personligt inlägg men så kan det gå.
tack & förlåt. ###########
Saudade Saudade
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Mrs. Weasley skulle bjuda på te. Och Ron likaså för han har lärt sig av den bästa. Hoppas det finns någon på nära avstånd som kan bjuda dig på te. Eller firewhiskey. Annars och i vilket fall bifogar jag en skål Bertie Bott's och all regnvädersvemodsmysstämning som finns i hela sjulogin. Puss!
aliciasivert10.05.12 kl. 23:27
åh (jag skriver ju bara åh hela tiden till allt) vilken upplyftande kommentar. jag får bjuda mig själv på te i drygt en vecka till, sen blir det andra bullar, och kanske även riktiga bullar. puss puss tillbaka!
10.05.12 23:35

Weltschmertz, Books &
Deathly HallowsSaudade (Portuguese):
An intense, constant longing for something that does not and probably cannot exist.

Läst 2013

Gräset är mörkare på andra sidan
We have always lived in the castle

The Hobbit
A Game of Thrones
A Storm of Swords
Alice's Adventures in Wonderland
Through the Looking-Glass
The Virgin Suicides
Tillräckligt mörkt för en picknick
The Little Friend
Älskaren