all i ever wanted was the world

01.06.2012 kl. 21:46
¤
~
¤


¤
~
¤
 

om vänner och kärlek och ångest och saknad. eller bara om tuschtatueringar och en ny långklänningskärlek fyndad i helsingfors och present av kära mor min. om tolv nätter åker jag till malmö som ni vid det här laget redan vet och det har för första gången börjat kännas ens lite svårt meeeen det kommer att gå fint. finfint. åtminstone lämnar jag en hel del jävlighet bakom mig bl.a. finska fyllon haha skoja bara de finns överallt i sverige med. dock lämnade jag nyss det östra (dystra) botten men nu längtar jag dit igen. nu ska jag se lisbeth salander kicka ass på teve.
Saudade Saudade
Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
det skulle vara fint att tatuera klöver, spader, hjärter och ruter någonstans. har velat ha de fyra på fingrarna.
the groke.02.06.12 kl. 10:22
ja, på fingrarna är fint. jag tror jag kommer göra denna spader när jag har råd. har andra tatueringsidéer också och nu då jag inte pluggar teater mer känns det okej att skaffa. så hurra för det!
02.06.12 22:18
jo alltså det är ju det! om jag inte skulle drömma om en skådespelar karriär skulle hela jag vara täckt av bläck, men nu känns det lite som om det inte är världens bästa idé for the moment. suck.
the groke.03.06.12 kl. 12:20
det är nog teaterns baksida, eller nåja, en av dem. utseende är viktigt på många sätt. du får inte ha tatueringar, piercingar, skaffa barn under studietiden eller gå mycket upp eller ner i vikt. dessutom hjälper det ju också om ett ansikte är vackert. och detta är en av orsakerna till att jag inte orkar mer, allt hets inom branschen. det finns ju de som faktiskt är piercade och/eller tatuerade och ändå gör karriär, men oftast gäller naturlighet.
03.06.12 12:33
Aah, så vackert ondskefullt! Tänker dödsätare direkt.
aliciasivert03.06.12 kl. 16:26
bästa komplimangen någonsin! <3
03.06.12 17:13

Weltschmertz, Books &
Deathly HallowsSaudade (Portuguese):
An intense, constant longing for something that does not and probably cannot exist.

Läst 2013

Gräset är mörkare på andra sidan
We have always lived in the castle

The Hobbit
A Game of Thrones
A Storm of Swords
Alice's Adventures in Wonderland
Through the Looking-Glass
The Virgin Suicides
Tillräckligt mörkt för en picknick
The Little Friend
Älskaren