om dinosaurier

23.07.2012 kl. 21:39


för ett par veckor sedan gjorde jag en sen anmälan till en kurs vid namn geologi: dinosauriernas värld. de har ännu inte handlagt min anmälan, men varje gång jag loggar in på antagning.se för att kontrollera hur det fortskrider med mina övriga kursanmälningar, så är det främst dinosaurierna jag tänker på.

"Som kursdeltagare bjuds Du på en exposé över några av de kanske mest spektakulära fynd som gjorts av dinosaurier och deras jämlikar. Vidare ingår en exkursion till Tyskland där vi besöker fyndplatsen för Archaeopteryx (den s.k. urfågeln) och tittar på det största monterade dinosaurieskelett som finns att beskåda."

alltså. dinosaurier. ett självklart val om ni frågar mig.
Saudade Saudade
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Jag älskar att det finns såna där kurser för oss lite spårade människor. Tror en av mina vänner läste just den där på SU förra sommaren. Själv har jag kommit in på Detektivromanens Historia 1850-1950. Så himla värdefull kunskap!
aliciasivert24.07.12 kl. 12:20
du, detektivromanens historia låter som ett ypperligt val (näst efter dinosaurier, förstås). och de knäppa kurserna är ju det bästa! att kombinera dinosaurier och detektivromaner med exempelvis kursen "harry potter och hans världar" är ju bara ett steg längre till att bli en framgångsrik deckarförfattare med fokus på magi och stora, fantastiska skräcködlor.
24.07.12 22:23

Weltschmertz, Books &
Deathly HallowsSaudade (Portuguese):
An intense, constant longing for something that does not and probably cannot exist.

Läst 2013

Gräset är mörkare på andra sidan
We have always lived in the castle

The Hobbit
A Game of Thrones
A Storm of Swords
Alice's Adventures in Wonderland
Through the Looking-Glass
The Virgin Suicides
Tillräckligt mörkt för en picknick
The Little Friend
Älskaren