sommarskåne

05.05.2013 kl. 14:45

såhär har det sett ut i skåne de senaste dagarna. trots blåst och isande kvällskyla är dagarna soliga, gröna och blomstrande. det enda jag vill är sitta ute på en filt och äta jordgubbar och läsa en massa bra och fantastisk skönlitterär lektyr. för det är just precis det jag inte kan läsa just nu. b-uppsatsmånaden har börjat och jag gläder mig enormt med tanken att om tio dagar är jag i finland igen, där jag kommer stanna i tre veckor innan jag återvänder till lund för snabb examination. 

hade säkerligen fått ett släng av cabin fever ifall jag tvingats skriva hela arbetet här. för trots våren, fågelkvitter och blå himmel är det ganska otroligt ensamt. 

men om bara en månad är det sommarlov. mina tre senaste somrar har varit sådär... inte bra. inte jättedåliga, men inte bra. i år skall det banne mig bli kalas. 

Saudade Saudade
Kommentarer (1)
Lover! Idag har jag tagit ledigt för att läsa ikapp den förlorade månaden i din blogg. Och för att äta glass. Bra dag.
Alicia06.05.13 kl. 17:19
underbart och alldeles fantastiskt! låter som en ypperlig måndagssyssla. välkommen!
08.05.13 01:25

Weltschmertz, Books &
Deathly HallowsSaudade (Portuguese):
An intense, constant longing for something that does not and probably cannot exist.

Läst 2013

Gräset är mörkare på andra sidan
We have always lived in the castle

The Hobbit
A Game of Thrones
A Storm of Swords
Alice's Adventures in Wonderland
Through the Looking-Glass
The Virgin Suicides
Tillräckligt mörkt för en picknick
The Little Friend
Älskaren