tonight I'm gonna cut it out and then restart.

07.02.2013 kl. 20:45

jag har i över ett års tid nu haft en liksom gnagande känsla under huden som på vissa sätt varit berättigad och på andra sätt inte, en känsla som på många sätt gett mig någon slags illvillig makt och på många sätt bara reducerat mig till något patetiskt som inte bara kan glömma, förlåta och gå vidare, hoppa på nästa tåg och inte se tillbaka. sanningen är att jag hösten 2011 var så sjukt jävla in i sjutton-ledsen och fortfarande idag kan det påverka mig och göra mig kasta-tallrikar-i-väggen-arg. och detta bara på grund av en person, som blev två personer, som blev tre och fyra och en jättenära vän dessutom. det stod mig upp i halsen och har stått mig upp i halsen så många gånger och jag har ofta undrat hur länge en människa egentligen är berättigad att vara bitter. hur länge någon får vara bitter. och när är det dags att bara let go. 

jag har alltid alltid alla tider varit en mästare på att älta och inte bara rycka på axlarna. för mig är gårdagen paradoxalt nog så mycket närmare än morgondagen. men nu får det vara nog ältat, nu är det nog med the bitterness. 

ibland går det inte att säga det själv så någon annan får tala istället. för mig får florence tala. 

And I've been a fool and I've been blind
I can never leave the past behind
I can see no way, I can see no way

And all of the ghouls come out to play
And every demon wants his pound of flesh
But I like to keep some things to myself
I like to keep my issues drawn
It's always darkest before the dawn

Shake it out, shake it out, shake it out, shake it out
Shake it out, shake it out, shake it out, shake it out
And it's hard to dance with a devil on your back
So shake him off

Saudade Saudade
Kommentarer (1)
Jag hoppas du får utlopp någon gång, ju förr desto bättre. Vissa grejer undrar jag om man kan skaka av sig med hjälp av ren viljekraft. Kanske krävs en konfrontation, en utaggression och att man får tala om för någon att denne dödade en bit av ens själ - må det så vara hundra långa år sen. Det är väl inte min mest mogna insikt i livet, men för mig är det det enda som någonsin hjälpt. Att släppa vansinnet lös. Kram
Alicia09.02.13 kl. 17:37
jag har fått utlopp egentligen, ganska många gånger, och då jag skrev inlägget sa det bara stopp, kan inte hålla på och vara arg mer. och det känns mycket mycket bättre nu, när jag bestämde för att det får vara nog -på riktigt-. ibland tar det tid att släppa någonting, och det får det ta, men det är oftast bästa att släppa det. beroende på vad det är såklart. kram!
09.02.13 20:30

Weltschmertz, Books &
Deathly HallowsSaudade (Portuguese):
An intense, constant longing for something that does not and probably cannot exist.

Läst 2013

Gräset är mörkare på andra sidan
We have always lived in the castle

The Hobbit
A Game of Thrones
A Storm of Swords
Alice's Adventures in Wonderland
Through the Looking-Glass
The Virgin Suicides
Tillräckligt mörkt för en picknick
The Little Friend
Älskaren